NYITVA NYITÁS: Otthoni munkavégzéssel dolgozunk. Online foglalásaikat, kérdéseiket folyamatosan fogadjuk! Személyes ügyintézés: péntek 14-17:00, szombat 9-12:00 Előzetes megbeszélés esetén a nyitva tartás ettől eltérhet! IRODÁNK JÚLIUS 19-20 ZÁRVA TART! MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

KalandTúra 2 Nyári utazós napközis tábor autóbusszal 2024 55.000 HUF/fő

KalandTúra 2 Nyári utazós napközis tábor autóbusszal 2024

Szakképzett nevelőink színes programokkal és nagy szeretettel várják a legkisebbeket! "Az igazi öröm, a gyermekeink öröme"

 • Úticél -
 • Indulás 2024.07.29
 • Napok száma 5
 • Szállás
 • Utazás módja busszal
 • Ár 55.000 HUF/fő
 • Szabad helyek UTOLSÓ 4 HELY!
 • Az ár tartalmazza

  Autóbuszos utazás+programok+belépők+ebédek+mosdók használati díját

 • Az ár nem tartalmazza

  A tízórait és az uzsonnát az otthonról csomagolt szendvicsek biztosítják. Biztosítások.

   

   

KALAND TÚRA NYÁRI UTAZÓS NAPKÖZIS TÁBOR AUTÓBUSSZAL

Dátum: 2024. július 29-augusztus 2.
Ajánlott korosztály: 6-12 év
Fel-leszállási hely: Gyömrő, Központi Park 8:00-16:00

(forgalmi viszonyoktól függően alakulhat későbbi érkezés)


Nincs még programjuk a nyári szünetre? Egy valóban izgalmas és felejthetetlen élményt szeretne gyermekének? Zöld kalandok Budapest és környékén.
Táborozásunk során nap, mint nap, új helyre látogatunk, megismerve Magyarország legszebb helyeit. Szeretettel várunk utazó táborunkba!
 A jászberényi állatkertben nemcsak az állatokkal, hanem látványetetésükkel is megismerkedhetünk. A fiúk nagy örömére a veterán járműveket testközelböl nézhetjük meg. Kismaroson kisvonatra szállunk és a Morgó patak völgyében meg sem állunk a Börzsönyben található, Királyrétig. Megcsodálhatjuk fővárosunk nevezetességeit,(Gellért-hegy, Városliget..) történelmi és természeti ismeretekkel leszünk gazdagabbak. Magyarország legnagyobb szabadtéri múzeumában Szentendrén pedig egy kicsit visszarepülünk a múltba.

A kihagyhatalan Mc Donald's mellett híres csárdákban ebédelünk. A tízórait és uzsonnát hozhatod otthonról. Versenyjátékok, új dalok,  tánc, anekdóták várnak ránk, és persze jobbnál-jobb játszótereket fedezünk fel.

 

Pedagógus táborvezetőnk (Földesi Józsefné) és animátoraink segítségével bonyolítjuk le programjainkat. A nap végére pedig élményekkel gazdagítva hozzuk vissza gyermekét! A hátizsákba a jó kedved is hozd magaddal! Kalandra fel! Várunk szeretettel! 

Programok:

✓ Jászberény és környéke

✓ Gellért-hegy és környéke

✓ Szentendre és környéke

✓ Börzsöny

✓ Városliget és környéke
Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy minden gyermek jól érezze magát!

 

Fantasztikus 5 nap! Egy napközis tábor, ahol rengeteg új élmény vár! Gyere és utazz velünk! Ismerjük meg hazánkat együtt! 🙋

 

Fizetés: 40% előleg vagy teljes összeg, indulás előtt 30 nappal teljes összeg fizetendő!

Rossz időjárás esetén a programmódosítás jogát fenntartjuk!