NYITVA NYITÁS: Otthoni munkavégzéssel dolgozunk. Online foglalásaikat, kérdéseiket folyamatosan fogadjuk! Személyes ügyintézés: péntek 14-17:00, szombat 9-12:00 Előzetes megbeszélés esetén a nyitva tartás ettől eltérhet! IRODÁNK JÚLIUS 19-20 ZÁRVA TART! MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

Horvátország online szállásfoglalás

 

 

Online Horvátország szállásfoglalás a caterina.hu-n!

Horvátország legszebb részein olcsó horvát apartmanok, házak, villák és szobák foglalhatóak online rendszerünkben. Nálunk biztosan megtalálja álmai szállásat Horvátországban.

Válogasson akciós horvátországi szállás kínálatunkból, melyben közvetlen tengerparti apartmanok, medencés apartmanok, romantikus kőházak és plitvicei szálláshelyek is megtalálhatóak! Foglalja le horvát nyaralását online szállásfoglalási rendszerünkben!

 

 

A rendszer által kiajánlott árak csak aznap érvényesek és a helyek, illetve az árfolyam függvényében azok bármikor változhatnak.

Foglalás menete: 

A foglalás megerősítése után irodánk megküldi a szállás visszaigazolást, illetve a kalkulációt az egyenleg/előleg összegével, és a fizetés ütemezésével, amelyet az esedékesség napján kell kiegyenlíteni.
Az általános utazási feltételeinknek megfelelően az előleg összege, valamint a második részlet/teljes részvételi díj összege és fizetési határideje, ütemezése a szolgáltatás/foglalás fajtájától függ:

Befizetési bizonylatok

Az előleg befizetését követően elküldjük Önnek a befizetési bizonylatot és foglalásának részletes adatait.

A teljes összeg vagy a második részlet befizetését követően Ön megkapja a befizetésenkénti részletes költségtételeket tartalmazó számlát, illetve a helyfoglalási bizonylatot (voucher), amely a következő adatokat tartalmazza:
1.    A szálláshely-szolgáltató (jogi vagy természetes személy) pontos neve, címe és telefonszáma
2.    A szálláshely pontos címe (apartman, szálloda, …)
3.    A megrendelő személy neve, lakcíme
4.    Személyek száma / a szolgáltatást igénybevevő személyek neve
5.    A befizetett szolgáltatások leírása, időszak / a szolgáltatás igénybevételének tartama
6.    Megjegyzés az idegenforgalmi adóról

Magánszálláshelyek, falusi turizmus

A szálláshely szolgáltatás árának 50%-a minden visszaigazolt foglalást követően,

a szálláshely szolgáltatás árának másik 50%-a legkésőbb 45 nappal a szolgáltatás igénybevétele előtt.

45 nappal indulás előtt a teljes összeg fizetendő!

Megjegyzés: A fenti fizetési ütemezés nem feltétlenül vonatkozik az összes szállás lehetőségre. A foglalás visszaigazolásában kerül sor a fizetési feltételek meghatározására.

A  foglalásokon belül 4 EUR/ fő foglalási díj kerül felszámolásra.

Szálláshelyek kategóriája:

A szálláshelyek a kategóriájukat *-ok segítségével tüntetik fel, melyek mindig az adott ország által kiadott besorolást tükrözik. Mivel a szálláshelyek besorolási rendszere minden országban eltérő, ezért ugyanaz a kategória országonként eltérő színvonalat jelenthet.

Előfordulhat, hogy a szállás nem adott meg * besorolást.

Útiokmányok:

Kérjük, minden esetben ellenőrizze útlevelét,  valamint érdeklődjön az esetleges vízumelőírásokról is irodáinkban! Az úti okmányok, vízumok beszerzése, érvényességük ellenőrzése az utas feladata és felelőssége.

Szállodai bejelentkezés/kijelentkezés:

Ha a szálloda , apartman az információk részben máshogy nem jelzi, akkor a szobákat az érkezés napján 14 órától lehet elfoglalni és az elutazás napján 10 óráig kell azt elhagyni.

A fényképek és a szálláshelyek leírásai tájékoztató jellegűek, az ebből adódó kellemetlenségekért irodánk nem vállal felelősséget!