NYITVA NYITÁS: Otthoni munkavégzéssel dolgozunk. Online foglalásaikat, kérdéseiket folyamatosan fogadjuk! Személyes ügyintézés: péntek 14-17:00, szombat 9-12:00 Előzetes megbeszélés esetén a nyitva tartás ettől eltérhet! IRODÁNK JÚLIUS 19-20 ZÁRVA TART! MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

SZÁLLÁSFOGLALÁS ONLINE

 

Online szállásfoglalás szabályok

Szobák foglalása:
Az oldalon működő online szállásfoglaló rendszerünkben egyszerre maximum három szoba foglalható. A 2 ágyas szobákba lekérhető vagy 1 db babaágy vagy legfeljebb 2db pótágy.

Pótágy gyermekek részére:
2-10 év közötti gyermekek számára a 2 ágyas szobákban pótágy foglalható. Gyermek életkora: a szálláshelyre érkezéskor már betöltött évek száma.

Csecsemőágy:
2 éven aluli babák részére 2, ágyas szobákba kérhető babaágy. A foglaláskor a csecsemő (utazáskori) életkorát is meg kell adni.

Pótágy 10 éven felülieknek:
10 éven felüli utas részére pótágy nem foglalható.

Árak:
A rendszer által kiajánlott ár az ajánlatban megjelent szálláshelyre, szobatípusra, kinttartózkodásra, utasszámra és étkezéstípusra érvényes. Az ár csak a weboldalon való megjelenítés napján érvényes és a helyek, illetve az árfolyam függvényében az bármikor változhat.
Az árak baleset-, betegség-, poggyász-, illetve útlemondási biztosítást nem tartalmaznak.

Szálláshelyek kategóriája:
A szálláshelyek a kategóriájukat *-ok segítségével tüntetik fel, melyek mindig az adott ország által kiadott besorolást tükrözik. Mivel a szálláshelyek besorolási rendszere minden országban eltérő, ezért ugyanaz a kategória országonként eltérő színvonalat jelenthet. Előfordulhat, hogy a szállás nem adott meg * besorolást.

Utasnevek megadása:
Az online rendszerben történő szállásfoglalás esetén kérjük, hogy az utasok pontos, útlevélben szereplő nevét adja meg!

Kapcsolattartó megadása:
A szállás foglalással, befizetéssel és egyéb fontos értesítésekkel kapcsolatban a kapcsolattartóként megjelölt személyt értesítjük. Kérjük, hogy ezen adatokat (név, telefon, e-mailcím) mindig pontosan töltse ki!

A foglalás menete:
Az Ön által igényelt szállást lekérjük. A lekérés nem jelenti a foglalás automatikus visszaigazolását.
 
Amint a szálláshely a foglalását visszaigazolta, egy következő e-mailben értesítést küldünk Önnek a foglaláskor megadott e-mailcímére. Ha ezt az e-mailcímet tévesen adta meg, kérjük, értesítse ügyfélszolgálatunkat! Az értesítésben megtalálja, hogy a megrendelt szállást milyen módokon fizetheti ki.

A szállás megrendelése csak a fizetés után válik véglegessé. A vételár kiegyenlítése után e-mailben küldjük Önnek a részvételi jegyet és a számlát.

Fizetési határidő:
Szállásfoglalása a befizetés után válik érvényessé. Ha a szállás teljes árát a megadott fizetési határidőig nem egyenlíti ki, úgy a foglalása automatikusan törlődik.
Bankkártyás fizetés esetén az összegnek a fizetési határidő lejártáig bankszámlánkra meg kell érkeznie. Irodai befizetés esetén kérjük, ügyeljen arra, hogy a végső határidőben megadott dátum eshet olyan napra, amikor az iroda zárva tart, a fizetési határidőt azonban ilyen esetben is be kell tartani.

Fizetésmód:
Bankkártyás fizetés az interneten:
Ha a számlát magánszemély nevére kérte, akkor a foglalását interneten bankkártyával is kifizetheti. Kérjük kövesse az erről szóló e-mail utasításait! Céges számla igény esetén a szállás csak irodáinkban fizethető, internetes fizetésre nincs lehetőség.

Irodai befizetés:
A szállás ára az irodában kiegyenlíthető. Céges számla igény esetén a szállás csak irodáinkban fizethető, internetes fizetésre nincs lehetőség.

Számlázás:
Magánszemélyek részére:
Amennyiben a számlát magánszemély nevére kérte és interneten bankkártyával fizetett, a sikeres fizetés után 15 napon belül küldjük a számlát a foglaláskor megadott kapcsolattartói címre. A számla utólagos módosítására nincs lehetőség.

Cégek részére:
Amennyiben cég nevére kéri a számlát, úgy csak irodai befizetésre van mód és a törvény szerint a vevőnek az irodában írásos nyilatkoztatot kell tennie:
Felhívjuk figyelmét, hogy a 2007. évi CXXVII. törvény 206. § cb.) pontjainak megfelelően amennyiben a számlafizető cég, úgy ÁFA mentes számla csak abban az esetben állítható ki, ha az utazási szolgáltatást a cég saját nevében és javára veszi igénybe (utasnak minősül), és erről a teljesítést megelőzően az utazásszervezőnek írásban nyilatkozik.

Kérjük, hogy a nyilatkozat megtételéhez, a végleges vételár pontosításához és a befizetéshez keresse fel valamelyik irodánkat. Az internetes bankkártyás fizetésmód ebben az esetben nem lehetséges.

A feltüntetett ár az esetleg felszámítandó ÁFÁ-t nem tartalmazza!

Többszörös foglalás:
Egy utas számára ugyanazon időszakra és hotelba csak egy szállás foglalás engedélyezett. A többszörös foglalásokat a szálláshely előzetes figyelmeztetés nélkül törölheti.Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az árfolyameltérésből adódóan a bank által a számláról levont összeg a visszaigazoláshoz képest változhat.

Részvételi jegy:
A befizetés után (bankkártyás fizetés esetében amikor a szállás ellenértékét a Bank jóváírta számlánkon) e-mailben küldjük, illetve irodai befizetés esetén személyesen adjuk át Önnek a részvételi jegyet ( vouchert ). Kérjük, ellenőrizze, hogy a részvételi jegyen minden adat megfelel-e? 
A részvételi jegyet vigye magával és a szállodába érkezéskor mutassa fel!

Útiokmányok:
Kérjük, minden esetben ellenőrizze útlevelét, mert a szabályok szerint annak a hazaérkezéstől számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie valamint érdeklődjön az esetleges vízumelőírásokról is irodáinkban! Az úti okmányok, vízumok beszerzése, érvényességük ellenőrzése az utas feladata és felelőssége.

Egészségügyi előírások:
Egyes országok kötelezően előírnak védőoltásokat a beutazás feltételeként, emellett több országba ajánlottak bizonyos védőoltások vagy megelőző tabletták (pl. malária ellen). Részletes, naprakész információt irodáinkban vagy a Nemzetközi Oltóközpontban kaphatnak. Az egészségügyi követelmények betartása az utazó felelőssége.

Szállodai bejelentkezés/kijelentkezés:
Ha a szálloda az információk részben máshogy nem jelzi, akkor a szobákat az érkezés napján 14 órától lehet elfoglalni és az elutazás napján 10 óráig kell azt elhagyni.

Foglalás módosítása, törlése:
Az online szállás foglalási rendszerünkben készült foglalások a befizetés után nem módosíthatóak és nem törölhetőek. A szállás ára nem visszatéríthető.